Salvador Castellà dóna un quadre als Garrofers

Dia 16 de gener de 2013
Salvador Castellà dóna un quadre als Garrofers
 
 
El pintor canetenc Salvador Castellà, ha treballat els darrers mesos en l'elaboració d'un quadre ben especial. Es tracta d'un acrílic sobre tela que mostra una visió panoràmica de Canet des del mirador de la Creu. Un quadre d'una gran qualitat i de mides excepcionals, ja que fa 4 metres de llarg per 1 metre d'ample. Aquesta setmana, el pintor l'ha lliurat al centre residencial Els Garrofers i hores d'ara ja llueix a la Sala de juntes de l'equipament.
 
L'alcalde Jesús Marín, la regidora de Benestar Social, Cati Forcano i el regidor de Cultura Pere Xirau, han acompanyat la direcció del centre i membres de la Fundació a l'hora de rebre el quadre i penjar-lo al lloc escollit.
 
Al darrere del quadre Castellà ha volgut deixar constància dels noms de particulars i entitats que hi han col·laborat, ja que el material s'ha adquirit gràcies a donacions privades. Així, el pintor agraeix la col·laboració especial d'Anna Segura, el Forn Vell, Pere Xirau, Carme Rovira i el suport de Sàlvia, l'Agrupació d'Aquarel·listes de Girona i comarques, Art Nostrum, la família Castellà - Rovira, l'Ajuntament de Canet, Can Siset i els artistes locals Josep Mª Parxachs i Antoni Pérez Valls.